Kia har fået anbragt sine fire børn: Nu er hun mor til en dukke

Citat fra Se og Hør: “Efter mange år har Kia Emilie Vestergård erkendt, at hun ikke kan magte opgaven at være mor til et rigtigt barn. Derfor har hun i dag et barn af silikone, der kan udfylde tomrummet, og som kommunen ikke kan fjerne.”

Flere og flere unge kvinder, opdager muligheden for, at vælge at være dukkemor til en livagtig reborn dukke, eller silikonedukke, enten i stedet for at give liv til børn på grund af diagnoser der gør, de ikke ville kunne tage vare på et barn, og de vil risikere det kommer i pleje eller bliver tvangsbortadopteret. Andre vælger at blive “mor” til en reborn dukke på grund af barnløshed, eller fordi de har fået et barn taget fra dem og sat i pleje.

Jeg er så en af de dukkemagere der laver reborn dukker til nogle af disse kvinder. Det er en stor ære for mig, at kunne skabe en dukke efter deres ønsker, en der måske ligner demselv som et levende barn måske ville gøre, eller finde en kombination af dem selv og deres kæreste, og komme frem til sådan et resultat. Det er ikke en dukke man kan gå hen i en legetøjsbutik og købe til 500kr. Det er en specialfremstillet dukke, hvor der er sigtet efter at den ser så levende ud som muligt, har realistisk længde og vægt, og har ekstra tyngde i baghoved og rumpe. Det er samtidig et stykke unikt kunst, som er udfærdiget til lige præcis denne kvinde. Mine priser starter ved 3500kr og går opefter, og prisen er afhængig af hvor nemt eller svært det er at få fat i de rigtige hoveder, arme og ben, samt størrelse og diverse ønsker. Man kan se mere på min hjemmeside på www.beautiful-baby.dk

Eller, man kan gå til Se og Hør, og læse om Kia og hendes silikonebaby, Elliot.