Information

Rigtig meget i dukkeverdenen foregår på Facebook. Det er også fint nok. Men der mangler et centralt sted hvor man kan gå hen og finde en masse information, artikler osv. omkring forskellige dukker, faldgruber når man handler, omkring den jungle der er når man som ny kommer ind i hobbien, og der mangler en masse vejledning.

På websiten her vil så meget som muligt blive samlet, både lærdom til nye og garvede, vejledning i forskellige retninger både som handlende, køber og som dukkemager. Du vil finde links til firmaer der er til at stole på og som IKKE sælger de forbistrede ulovlige kopidukker som dukkeverdenen slås med nu om stunder. Du vil finde vejledning i hvordan du ser forskel på om det er ægte eller kopi og rigtig meget andet her.

Fordi der desværre også er en masse svindel blandt private i dukkeverdenen, kommer her også til at være en liste over private sælgere og købere der er til at stole på når du handler.

For at lave den liste korrekt, har jeg brug for DIN hjælp.

Hvis du kender en der er god og okay at handle med, hvadend vedkommende er sælger eller køber, så skriv til mig, enten på karina@beautiful-baby.dk eller find mig på Facebook. Jeg er i flere dukkegrupper derinde, så du skal nok finde mig, ellers spørg efter mig så skal folk nok sende dig i rigtig retning.

Det er vigtigt at vi som dukke entusiaster står sammen om at komme al den svindel til livs, både privat som forretningsmæssigt, både for at støtte de originale kunstnere der bliver snydt for deres lovlige indkomst ved at der bliver solgt kopier, men også for at hjælpe uerfarne dukke entusiaster til ikke at blive snydt i en handel.

Man er til enhver tid velkommen til at kontakte mig hvis man er i tvivl om hvorvidt en dukke er ægte eller en kopi, eller hvis man kender til kopi-sælgere osv.

Det vil glæde mig hvis ALLE dukke samlere og -magere vil betragte denne website som et fælles projekt vi alle er en del af, så vi kan få en god dukkeverden uden snyd og bedrag og hvor vi ikke hele tiden skal passe på ikke at blive snydt.

Med venlig hilsen,
Karina Brandt